Over Intervenix

Mijn Missie

Ik heb een duidelijke missie – ik werk samen met onderwijsorganisaties om kwaliteit te versterken en duurzame verandering te realiseren. Mijn passie ligt in het ondersteunen van organisaties en medewerkers om het beste in zichzelf naar boven te halen en zo een positieve impact te creëren op de toekomst van het onderwijs. Als u streeft naar groei en verbetering, ben ik hier om u te helpen.

Mijn Visie

Ik geloof dat onderwijsorganisaties het meest succesvol zijn wanneer ze opereren binnen een professionele cultuur. Mijn nadruk ligt op onderwijs van uitzonderlijke kwaliteit, afgestemd op de voortdurende ontwikkelingen in het werkveld, de maatschappij en het onderwijslandschap. Ik stimuleer organisaties om te blijven streven naar vooruitgang en vernieuwing. Hierbij is hoge kwaliteit van onderwijs voor mij niet los te koppelen. Dit resulteert in een inspirerende en buitengewoon doeltreffende leeromgeving. Ik geloof in een toekomst waarin het onderwijs onderscheidend en relevant is.

 

Mijn Strategie

Mijn aanpak is interventiekundig. Ik bied organisaties en medewerkers procesgerichte begeleiding en heb aandacht voor het gehele systeem. Mijn kracht ligt in het toepassen van effectieve en creatieve interventies die naadloos aansluiten op de specifieke behoeften van de organisatie. Ik streef ernaar niet alleen verandering teweeg te brengen, maar ook een blijvende positieve invloed uit te oefenen op de omgeving. Ik ga de verbinding aan en deel mijn expertise. Ik daag u uit om met mij in zee te gaan en samen te werken aan een toekomst waarin uw onderwijsorganisatie floreert.

Verder in gesprek?

Meer weten over onze dienstverlening, of gewoon laagdrempelig kennismaken?
Neem contact op dan plannen we een gesprek in.

× Contact?